WORKSHOP TASSEN MAKEN VAN BANNERMATERIAAL IN MAASTRICHT

Maak zelf binnen één middag je eigen tas van bannermateriaal in de werkplaats van Gescher & Brosky in Het Werkgebouw op de Tapijn in Maastricht. Er is een grote keus aan banners met bijzonder prints waar je je eigen stuk uit selecteert en je kan uit verschillende modellen tassen kiezen. Zo bepaal je tijdens de workshop zelf hoe jouw tas er uit komt te zien. De tassen zijn zo ontworpen dat er geen naaimachine aan te pas komt en daardoor door iedereen te maken.

workshop tassen maken maastricht

DE WORKSHOP TASSEN MAKEN

Je begint de workshop met bepalen welk model tas je wilt gaan maken. In de werkplaats hangt een collectie bannertassen in verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Ze hebben allemaal een hedendaagse en functionele vormgeving, maar elk een eigen stijl. Je vindt altijd wel een tas die bij je past.

Daarna kies je je eigen uniek stuk banner. Het design van de banner bepaalt het uiterlijk en de stijl van je tas. Er is een grote keuze aan bannermateriaal; van teksten tot foto’s tot illustraties in allerlei kleuren en stijlen.

Aan de hand van het patroon ga je vervolgens de tas uittekenen, knippen, in elkaar vouwen, vastzetten en voorzien van leren details.

BANNERMATERIAAL VOOR TASSEN

Het banner materiaal (een soort zeil) is ideaal om tassen van te maken; stevig, waterdicht en met verrassende prints van tentoonstellingen, films en evenementen van culturele organisaties uit Maastricht. Tijdens de workshop kies je zelf welk stuk banner je voor jouw tas wilt gebruiken.

LOCATIE MAASTRICHT

De workshop tassen maken wordt gegeven in de werkplaats van Gescher & Brosky in Het Werkgebouw op de Tapijn in Maastricht. Het is een grote, stoere industriële ruimte die gedeeld wordt met andere vormgevers en makers. Echt een bijzondere, inspirerende en creatieve plek in Maastricht.

KOSTEN

De workshop tassen maken van bannermateriaal duurt 4 uur en kost €50,- inclusief alle materialen, koffie & thee met iets lekkers en natuurlijk de gemaakte tas.

Er is plaats voor minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

DATUM

Zondag 11 december van 13.00 tot 17.00u

AANMELDEN

Meld je aan door ons een mail te sturen. info@loetgescher.nl

CONTACT

info@loetgescher.nl | 06 12 22 96 80
Tapijnkazerne 24, 6211 ME Maastricht

Wanneer je met een groep vanaf 6 personen een workshop wilt volgen, neem dan contact met ons op. We denken graag mee en er is van alles mogelijk!