Voorjaarseditie toonzaal 1 maart t/m 3 mei

shopping-guide-02

Van 1 maart t/m 3 mei vindt de voorjaarseditie in de toonzaal van Het Werkgebouw plaats.
Wil je mee doen? meld je dan voor 20 februari aan. Lees hier verder hoe het werkt.

De toonzaal wordt deze editie weer opnieuw ingericht met werk van de makers uit de werkplaatsen en van vak- en ambachtslieden uit de regio. Uit de producten die aangeleverd worden wordt een selectie gemaakt en in de toonzaal geplaatst.

Tijdens deze periode vinden een aantal bijzondere evenementen plaats op de Tapijn waar Het Werkgebouw bij aansluit en eigen activiteiten organiseert. Hiervoor zullen we extra PR verzorgen via Facebook, website en de lokale media opzoeken.

De toonzaal is telkens van vrijdag t/m zondag van 12.00 – 17.00 geopend en ook tijdens bijzondere evenementen op de Tapijn.

Activiteiten op de Tapijn 1 maart t/m 3 mei:
* 14 – 16 maart | performance EXHIBIT van House Crying Yellow Tears tijdens de TEFAF
* 19 maart | Tapijntuin Symposium “van groei naar bloei”
* v.a. maart | lunchen in de zon bij Restaurant Tapijn die dit voorjaar haar deuren opent
* 29 maart | eerste editie SUPERMARKET rondom gebouw M
* 16 – 19 April | Affordable Art Fair op verschillende locaties op de Tapijn met een verwacht bezoekersaantal van 7500 personen.
* 27 april | Koningsdag in het aangrenzende stadspark

Kosten
* Voor deze periode (9 weken) betaal je €140,- excl. btw (€169,40 incl.)
* Er wordt 20% courtage gerekend vanaf het moment dat je voor het bedrag van je deelnamekosten verkocht hebt, dus over de verkopen nadat je voor €140,- excl. btw hebt verkocht.

Overige
* omdat we met elkaar en enkele vrijwilligers de toonzaal runnen, is het fijn als je ook af en toe mee kan draaien, omdat we merken dat het voor bezoekers (en de verkoop) goed werkt als de makers regelmatig aanwezig zijn.
* Houd er rekening mee dat Stichting Het Werkgebouw gėėn inboedel-, inventaris-, inbraak- en diefstalverzekering af kan sluiten voor jouw producten. Je bent dus zelf aansprakelijk voor schade aan en/of diefstal van je producten en materialen in de toonzaal.

Aanmelden
* Stuur voor 20 februari een mail naar info@hetwerkgebouw.nl met als onderwerp ‘deelname toonzaal’ waarin je duidelijk maakt wat je producten zijn (het is handig als je ook foto’s of een verwijzing naar een website meestuurt). We nemen vervolgens contact met je op.