LADIES NIGHT

Ben jij de Kerst-stress ook nu al zat? Heb je eens zin in wat anders? Zoek je een mooi alternatief voor een drukke koopavond in de binnenstad? 
Kom dan naar de *Ladies Night* in de Toonzaal van Het Werkgebouw.

ladies-night-werkgebouw

Op donderdag 8 december vanaf 19.00u showen wij, de ladies van Het Werkgebouw, ons werk en nemen we alle tijd om je over onze producten te vertellen

Wat kan je verwachten?

Vanaf 19.00u word je ontvangen met een welkomstdrankje.

Om 20.00u is er een heuse modeshow met het werk van onze ladies. De modellen in deze show zijn vrouwen zoals jij en ik. Ze zullen over de catwalk flaneren met sieraden, kleding en tassen.

Je kunt ervoor en erna rondstruinen in de Toonzaal en kletsen met de maaksters. Neem alle tijd om alles rustig te bekijken, passen en proberen. Een ideaal moment om een cadeau te vinden voor iemand of jezelf. Wie weet ga je wel met een uniek handgemaakt item of een afspraak voor een tuinontwerp naar huis! Dit alles onder het genot van muziek, drankjes en hapjes.

Wie wij, de ladies van Het Werkgebouw, zijn?

Totaal verschillend en allemaal anders, en dus met een grote verscheidenheid aan werk. Maar ook met een paar overeenkomsten: we hebben allemaal een werkplaats in Het Werkgebouw, hebben allemaal een groen randje en hebben heel veel zin in de *Ladies Night*!

Davina Versteeg

heeft het modelabel Solmode. Haar kledingstukken zijn eco friendly, gemaakt van gerecyclede en biologische stoffen. Creaties zijn handgemaakt in kleine series of zijn uniekaten.
Een collectie vol eigewijze, speelse mode en accesoiresen geïnjecteerd met een beetje magic. Voor dames met een uitgesproken smaak die op zoek zijn naar iets origineels en onverwacht.
www.solmode.com

Loet Gescher

is sieraadvormgever. Haar werk is verrassend, grappig, kleurrijk en eigenwijs. Je moet vaak goed kijken om te ondekken dat veel van haar sieraden gemaakt zijn van gerecycled plastic. Ze werkt ook veel met zilver. Laat zich inspireren door bloemen, groeivormen en patronen die je kan vinden in de natuur en dessins van stoffen. De sieraden zijn makkelijk draagbaar en meestal lekker licht.
www.loetgescher.nl

gescher+brosky

is een samenwerking tussen Loet Gescher en Juulke Brosky. Ze maken producten van materialen die oorspronkelijk een andere bestemming hebben gehad, zoals tassen van bannermateriaal. De producten zijn te koop, maar je kan ook een van de workshops volgen en bijvoorbeeld je eigen tas maken. Kijk voor meer info op www.facebook.com/gescherbrosky

Juulke brosky

Is grafisch vormgever en ontwerpt logo’s, folders, uitnodigingen en ontwerpt én bouwt websites.
http://www.juulkebrosky.nl

Jaqueline Hoffman

is tuinarchitect en specialiseert zich in het ontwerpen van buiten-leefruimtes. Zij slaat een brug tussen het huis en de tuin en nodigt de eigenaar uit om te genieten van het buiten zijn. Haar werk is een balans tussen moderne vormgeving en de zachte invloed van de natuur. Groen en groen ideeën zijn haar bouwstenen. Zij biedt een op maat aanpak van diensten, van een tuinadvies spreekuur tot een definitief tuinontwerp.
www.pieroen-hoffman.nl/

Marjos

Naast dat deze ladie een gastvrouw is in onze Toonzaal is Marjos ook een ontwerper van sieraden en kleding. Een echte modefreak die vanuit deze passie is gaan ontwerpen en restaureren. Ze werkt veel met recycling en authentieke materialen. Zoals sjaalkettingen van gerecyclede tricot, schelpen en zee-egels.

Meld je aan!

We vinden het fijn als je ons via de mail laat weten dat je komt.
info@hetwerkgebouw.nl