Bijeenkomst Het Werkgebouw

We willen je graag uitnodigen voor onze nieuwe tijdelijke locatie. In navolging van onze vorige tijdelijke locatie aan de Minckelersstraat 16, waar we met 9 ambachtelijke ondernemers met veel plezier en succes een tijdelijke winkel hebben vormgegeven, willen we nu een grotere locatie inrichten waar naast een winkel ook een grotere ruimte voor een werkplaats mogelijk is. We zijn op dit moment nog op zoek naar een geschikte locatie (tips zijn welkom!). Ondertussen willen we alvast een informatiebijeenkomst plannen op 27 februari, omdat onze ervaring leert dat een en ander opeens heel snel kan gaan. We hebben ook al wat uitgangspunten op een rij gezet:

  • * een ruimte van ca 200 – 300 m2
  • * binnenstad
  • * aansluiten bij en samenwerken met evenementen in dezelfde periode
  • * april – mei – juni
  • * continue openstelling
  • * 2 weekenden een groot evenement (april en eind juni)

Daarnaast hebben we met de 9 deelnemers van de eerste tijdelijke locatie al een brainstormsessie gehad over mogelijke evenementen en hebben we ook de vorige locatie goed geëvalueerd.

We horen graag van je of je 27 februari naar de bijeenkomst komt. Dit kun je doen d.m.v. een email aan info@hetwerkgebouw.nl. We zullen je in ieder geval tot die tijd op de hoogte houden van de ontwikkelingen ten aanzien van de nieuwe locatie. Uiterlijk 20 februari zullen we laten weten waar en hoe laat de bijeenkomst plaats vindt, dat is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Als je nog vragen hebt naar aanleiding van dit bericht: stuur ons even een mailtje.